Qui sommes-nous ?

BestNounou is een dienst ontwikkeld voor jonge ouders om de relatie tussen andere ouders, kinderopvang professionals en jonge babysitters te vergemakkelijken!

image_description

image_description

Op basis van een idee van nabijheid

We kunnen nu bestellen met zijn telefoon in de buurt van een goede maaltijd, een voertuig, bloemen ... Kortom, de lokale handel is nooit beter dat sinds de diensten die worden aangeboden de mogelijkheid voor mensen om te zeggen "geweest Hallo, wij zijn hier! "Om potentiële kandidaten voor lambda aanbod.

We waren erg gefrustreerd dat niemand tot nu toe geen reden om hetzelfde te doen voor professionals in de kindertijd of zelfs voor een eenvoudige kinderopvang. De nabijheid nog steeds een winst vertrouwen als je moet iemand in te huren om zijn kinderen te houden (ik weet zeker dat je begrijpt wat ik bedoel!).

Tot slot, in 2016, het beste instrument blijft advertenties in de buurt supermarkt, gepleisterd op een tafel of in de kooi timide trap, niet ver brievenbussen. Dus zeiden we: "Toch is onze kleine schatjes verdienen beter! "

U kent wat er volgt! 

Continuez avec Facebookimage_description

Een vraag, een suggestie, een idee, een punt van zorg? Aarzel niet om contact met ons op, we persoonlijk zorg voor onze Facebook-pagina en we reageren op alle berichten. Ik ga!

J’y vais !

Bestnounou.com, déjà disponible en France en Belgique sur le Web et en version Web Mobile.

Disponible sur l’App Store et le Google Store :

Application App Store : https://itunes.apple.com/fr/app/bestnounou/id1135932764?mt=8
Application Google Store : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.weeteam.bestnounou&hl=fr

Quelques informations supplémentaires

Le présent site est édité par SOOOWEB SAS, au capital de 1000 €, entreprise répertoriée dans SIRENE sous le numéro d'immatriculation 814 871 000 auprès du SIE de Paris et dont le siège social est sis au 24 rue de Monttessuy, 75007 Paris. N° de TVA intracommunautaire : FR0814871000. Le site est hébergé par OVH, 2 rue Kellermann BP 80157 59053 ROUBAIX Cedex 1.